ODSOTNOST v poletnih mesecih, koriščenje REZERVACIJE in IZPIS otroka iz vrtca

Spoštovani starši.

Kljub nestanovitnemu vremenu in turbolentnemu šolskemu letu se približujejo poletni meseci. Zaradi organizacije dela vas naprošam, da do 10. 6. 2021 izpolnite vprašalnik o ODSOTNOSTI vašega otroka.

VPRAŠALNIK O ODSOTNOSTI V POLETNIH MESECIH

V kolikor imate v vrtec vključenih več otrok, izpolnite vprašalnik za vsakega otroka posebej.

Vprašalnik se nanaša na predvideno ODSOTNOST vašega otroka v poletnih mesecih, koriščenje rezervacije in izpis otroka iz vrtca (za otroke, ki odhajajo v šolo).

ZA KORIŠČENJE REZERVACIJE JE POTREBNO ODDATI OBRAZEC, ki ga lahko dobite na spletni strani vrtca ali ob vhodih v vrtec. Vprašanje v vprašalniku je le informativne narave (primerjali bomo oddane obrazce in odgovore na vprašanja, da se izognemo neprijetnim situacijam zaradi neoddaje obrazca za rezervacijo).

Letos so se spremenila pravila glede koriščenja rezervacije. Glavi novosti sta:

  • rezervacijo je mogoče koristiti čez celo leto,
  • v času rezervacije je višina plačila 50% prispevka, določenega z odločbo o višini plačila za program vrtca brez stroškov nepripravljene hrane (to pomeni, da je smielno koriščenje rezervacije neglede na višino prispevka).

Več o koriščenju rezervacije si lahko preberete na spodnji povezavi:

https://www.vrtec-cerknica.si/vpis-in-izpis-otroka-iz-vrtca/

Za otroke, ki odhajajo v šolo je potrebno oddati izpisnico, ki je dostopna na spletni strani vrtca ali ob vhodih v vrtec. Izpisnico je potrebno oddati 15 dni pred nameravanim dnem izpisa. Oddati jo morate tudi, če je zadnji dan prisotnosti otroka 31. 8. 2021. 

Rad bi vas še obvestil, da NIJZ še ni posodobil navodil za delo v vrtcu (zadnja verzija je iz meseca januarja) in je Ministrstvo za zdravje v preteklem tednu podalo mnenje, da je še vedno potrebno ohranjati mehurčke. Upam, da bo število okužbe še naprej padalo in da bomo kmalu prejeli nova, nekoliko ohlapnejša navodila glede preventivnih ukrepov.

Skip to content