50 LET VRTCA NA RAKEKU

50 LET VRTCA NA RAKEKU

V četrtek, 1. junija 2023 smo v dopoldanskem času izvedli prireditev ob 50-letnici vrtca na Rakeku. Ponosni smo, da smo tudi mi doprinesli k tem barvam mavrice in vsaj malo olajšali ter polepšali del življenja otrok in staršev. Prireditev smo oblikovale in izvedle strokovne delavke in otroci enote Rakek.

Ob našem praznovanju so nas obiskali in nam zapeli otroci iz enote Grahovo in enote Cerknica. Slavnostna govornika sta bila ravnateljica ga. Jasna Maček in župan občine Cerknica g. Marko Rupar. Povabilu pa so se odzvale tudi prve vzgojiteljice – upokojene sodelavke enote Rakek, manjkali pa niso niti vsi bivši ravnatelji. S skupnimi močmi nam je uspelo, da smo danes lahko tu.

Ob rojstnem dnevu vrtca nam je s spremljavo pomagal g. Sašo Kovačič, podjetje Most d.o.o. nam je poklonilo spominske majice v barvah mavrice, vrtec je pripravil ledeno-sladko presenečenje in torto, na koncu pa nas je čakalo presenečenje na igrišču. Obiskala nas je Pika Nogavička s kapitanko in nam pripravila super animacijo. Seveda brez pomoči naših hišnikov in kuharjev ne bi bilo popolno. Hvala vsem!

Bilo je lepo, veselo, zabavno in za nekatere kar precej utrudljivo.

 

Slike in članki ob 50-letnici:

https://www.noviceznotranjske.net/prvih-pol-stoletja-vrtca-na-rakeku/?fbclid=IwAR2s_wGGgfsLwQWheqlHsgMUE7U4ONpmsDhgIHw9sy-PH59vPHeYqMIlIZQ

https://www.cerknica.si/objava/774573

https://express.adobe.com/page/3KGuzR6F5AHqQ/

Naše utrinke pa si lahko ogledate spodaj (foto: strokovne delavke, Tine Šubic, Marko Rupar):

 

Skip to content