Snežakov večer

Snežakov večer

Kljub nizkim zimskim temperaturam smo se v sredo, 12.12.2012 v snežni idili odpravili na Snežakov večer …

Kljub nizkim zimskim temperaturam smo se v sredo, 12.12.2012 v snežni idili odpravili na Snežakov večer. Z lučkami in svetilkami smo se odpravili iz Grahovega proti Žerovnici.

Ob poti smo srečali dva snežaka. Veselo sta nas pozdravila in začela prepevati pesmico. Snežaka Miha in Jaka sta nas spremljala vse do Žerovnice, do Turistične kmetije Logar, kjer sta skupaj z otroki prodajala voščilnice, ki so jih izdelali otroci iz enote Grahovo.

Zahvaljujemo se vsem udeležencem sejma, ker so s svojo prisotnostjo in nakupom voščilnic prispevali k lažji izvedbi obogatitvenih dejavnosti.

Hvala družini Logar, ki nam je pripravila čudovito pogostitev na svoji kmetiji. Zahvaljujemo se jim tudi za prispevek namenjen pogostitvi, ki so ga poklonili v prid otrokom enote Grahovo.

Sončki, Mlinčki in Ptički

snezakov vecer1 - Snežakov večersnezakov vecer2 - Snežakov večersnezakov vecer3 - Snežakov večersnezakov vecer4 - Snežakov večersnezakov vecer5 - Snežakov večersnezakov vecer6 - Snežakov večersnezakov vecer7 - Snežakov večersnezakov vecer8 - Snežakov večer

Skip to content