Vrtec Martin Krpan Cerknica objavlja javni razpis za vpis predšolskih otrok v krajši program v šolskem letu 2023/2024

Krajši program, v trajanju 240 ur,  je namenjen otrokom, ki bodo do konca koledarskega leta 2023 dopolnili starost najmanj 5 let in niso vključeni v druge programe vrtca. Program je za VSE brezplačen, saj je financiran s strani Ministrstva za vzgojo in izobraževanje. PREPIS OTROKA IZ REDNEGA PROGRAMA V KRAJŠI PROGRAM NI MOŽEN.

Za vpis je potrebno izpolniti obrazec Vloga za vpis v krajši program, ki ga dobite na spletni strani vrtca (http://www-vrtec.cerknica.si, pod zavihkom »Obrazci in vloge«). V kolikor nimate možnosti tiskanja, nam to sporočite na tel. št. 01/70-50-079. Na željen naslov vam ga bomo poslali po pošti.

Izpolnjen obrazec Vloga za vpis otroka v KRAJŠI PROGRAM, posredujte v vrtec čimprej, najkasneje pa do petka, 13.10.2023, na enega izmed naslednjih načinov:

  • priporočeno po pošti na naslov: Vrtec Martin Krpan Cerknica, Cesta na Jezero 17, 1380 Cerknica ali
  • na e-naslov: uprava@vrtec-cerknica.si ali
  • v poštni nabiralnik pred glavnim (zelenim) vhodom enote Cerknica.

Vrtec bo program izvajal, če bo vpisano zadostno število otrok. O začetku izvajanja krajšega programa boste starši obveščeni osebno, po navadni pošti.

Dodatne informacije dobite pri svetovalni delavki Erni Zabukovec osebno, po telefonu (01) 70 50 077 ali prek e-poštnega naslova erna.zabukovec@vrtec-cerknica.si.

 

Skip to content