Zadnji mesec v vrtcu!

Zadnji mesec v vrtcu!

Skupine Levčki, Tigrčki in Slončki počasi zaključujemo s svojimi vrtčevskimi dogodivščinami. In kot se za zadnje dni v vrtcu spodobi jih preživljamo zelo razigrano in veselo. Najprej smo se podali na čisto pravi pohod proti Slivnici. Osvojili smo “malo Slivnico”, ki je pri “štalah” – a na cilju nam ni zmanjkalo energije. Plezali smo po drevesih, se podili po pašnikih, poležavali v travi in tako dočakali kuharico, ki nam je pripeljala kosilo. Z največjim veseljem smo pojedli hrenovke v štručkah in jo, z medaljami “Krpančka” okoli vratu, mahnili nazaj proti vrtcu.

Sledil je težko pričakovani izlet v Arboretum Volčji Potok. Navdušenje je bilo še toliko večje, ker smo se tja peljali z avtobusom! Tam smo si ogledali dve mogočni razstavi – dinozavre in kite, si spočili oči na prelepih gredicah in nasadih, ter zaključili kje drugje kot pa na igralih (ki so, mimogrede, zelo posebna :).

Naše druženje se počasi izteka, zato pa vsak dan izkoristimo za igro in se z otroško brezskrbnostjo veselimo počitnic in seveda šole!

Skip to content