Organizacija dela v enoti Cerknica

Spoštovani starši.

Ponovno vas obveščam o letošnji organizaciji dela v enoti Cerknica. Vsi oddelki delujejo od 6.30 do 15.30, oddelek Slončki pa deluje od 5.30 do 16.30. V tem oddelku so združeni otroci, ki prihajajo pred 6.30 in odhajajo po 15.30.

V kolikor otrok ostane v oddelku (razen v oddelku Slončki) po 15.30, vas pokliče strokovni delavec zaradi prevzema otroka. V primeru večje zamude vas otrok počaka v večnamenskem prostoru pred igralnico Slončki (poskrbimo, da se ne meša z otroci iz skupine Slončki). V primeru stalne potrebe prihajanja v vrtec pred 6.30 ali odhajanja po 15.30 je otrok razvrščen v skupino Slončki.

Takšna organizacija je posledica ukrepov v zvezi z COVID-19, ki žal vztraja tudi v poletnih mesecih. Z organizacijo zagotavljamo omejeno število stikov vsakega otroka in zaposlenega. Potrudili smo se za ravnovesje med varnostjo in prijaznostjo vrtca. Žal je bilo potrebno nekatere odločitve sprejeti zaradi večje varnosti, predvsem sledljivosti stikov v vrtcu.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in zelo dobro sodelovanje v celotnem obdobju ukrepov. Brez sodelovanja staršev bi težko speljali organizicijo dela. Upamo, da bodo ukrepi uspešno zajezili virus in se bo življenje v vrtcu vrnilo v normalne tire.

Skip to content