Nujno varstvo 23. 11. do 27. 11. 2020

Spoštovani starši.

 

Najprej bi se rad zahvalil za ustrezno posredovana potrdila delodajalcev. V prihodnjem tednu pričakujem enaka navodila, skladno s sklepom župana je potrebno ponovno dostaviti potrdila delodajalca (potrdilo velja za tekoči teden). Z ustanoviteljem se sicer dogovarjamo, da bi v primeru nadaljnjega podaljševanja nujnega varstva poenostavili postopek ali vsaj podaljšali periodiko veljavnosti potrdila. Ampak za prihodnji teden še velja, da potrebujete posredovati novo potrdilo delodajalca. Prosim, da ga posredujete do ponedeljka, 23. 11. 2020 do 8.00 (lahko po elektronski pošti uprava@vrtec-cerknica.si; na naslov Vrtec Marin Krpan, Cesta na Jezero 17, 1380 Cerknica ali v nabiralnik v enoti Cerknica). Na predlogo potrdila smo dodali skupino otroka, v kolikor vam delodajalec izda svoje potrdilo vas naprošam, da lastnoročno dopišete ime skupine (ali pa jo napišete v elektronsko pošto).

Predloga potrdila delodajalca

Za prihodnji teden ne bomo zbirali prijav otrok preko spletnega vprašalnika. Za otroke za katere bomo prejeli potrdila bomo smatrali, da bodo prisotni. Morebitno odsotnost ali prisotnost po dnevih lahko javite na elektronski naslov za javljanje odsotnosti.

 

Upam, da bomo z medsebojnim sodelovanjem tudi v prihodnje uspeli preprečiti vdor virusa ali pa ga vsaj hitro zamejiti. Hvala za odkrito komunikacijo v primerih, ko se v vaših sredinah pojavi okužba – ta odkritost je dragocena, da lahko učinkovito spremljamo dogajanje v vrtcu.

Lep pozdrav.

 

Ravnatelj

Skip to content