Organizacija vrtca – 1. 6. 2020 – 12. 6. 2020

Spoštovani starši.

V času od 1. 6. do 12. 6. 2020 bo življenje v vrtcu potekalo podobno kot zadnje štirinajst dni. Zaenkrat še vedno veljajo ukrepi,ki so navedeni na tej povezavi.

Veliko spremembo bo prineslo večje število prisotnih otrok. Kljub temu še ne bomo imeli jutranjega in popoldanskega združevanja. Oddelki na enotah Rakek – vrtec, Rakek – šola in Grahovo bodo odprtje posameznih oddelkov prilagodili napovedim staršev. Enako velja tudi za oddelke prvega starostnega obdobja v Cerknici (igralnice Račke, Žabice, Ribice, Murenčki, Kresničke, Mravljice, Zajčki). Otroci drugega starostnega obdobja, ki prihajajo pred 6.30 ali odhajajo po 15. 30 bodo združeni v igralnici Slončki. O tem vas bodo seznanili strokovni delavci oddelka.

Pomembno je, da otrok ne pripeljete v vrtec pred odprtjem posamezne igralnice (upoštevajte napovedan čas prihoda) in ne zamujate napovedanega časa odhoda.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje. Na podlagi vaših napovedih lahko organiziramo lepše bivanje v vrtcu za vaše otroke.

Po navodilih NIJZ je ob prvem prihodu otroka še vedno potrebno prinesti podpisano izjavo o zdravstvenem stanju otroka.  Izjava se nahaja na tej povezavi. Starši lahko izjavo prinesete s seboj v ponedeljek. V kolikor ste jo že oddali, je ni potrebno ponovno oddajati.

Skip to content